Història
A l'Octubre de 1994, Manel Migueles i Josep Manel Garcia, siguent amics i treballadors, degut al tancament de les mines de Cardona i la conseqüent devallada de feina, emprenen l'aventura de crear una empresa d'instal·lacions i manteniments recolzats de l'experiencia passada. Neix l'empresa Insta-JOMA S.C.P.
A l'any 1998 al ser una empresa més consolidada i al tenir una necessitat de més personal es crea l'actual Instal·lacions Garmi S.L.

Desde els seus orígens dedicats a les instal·lacions de electricitat, fontaneria i calefacció han anat evolucionant degut a la fort avançament tecnológic i energètic passant a ser una empresa especialitzada en energies renovables (aerotèrmia, biomassa, geotèrmia, solar tèrmica i solar fotovoltaica). A part d'altres sistemes com el tractament d'aigua (descalsificadors, armaris, depuració d'aigues residuals, tractament d'aigues grises i aprofitament d'aigues fluvials) com també sistemes de gestió (domótica, control clima, control d'il·luminació).

Al juny de 2013, Instal·lacions Garmi decideix obrir les noves oficines, botiga d'exposició i sala de presentacions per donar a conéixer als seus clients les noves tecnologies, productes i estalvis energètics tan a nivell doméstic com industrial.